Workshops på Storås 18.-23.juni!

Storåsfestivalen braker løs med Workshops som en del av  Barn (i) Festivalen. Er du mellom 5 og 18 eller har barn  bør du gå inn på festivalens nettsider og ta en titt. Marit Landsem er tar i mot påmelding på marit.landsem@sit.no. Det tar bare en drøy time fra Trondheim til Storås, så det er bare å hive seg i bilen!

Det vil være workshop innen flere ulike tema: Redesign – Skrivekurs-Drama -Teater-Kunstprosjekt-Eventyrskog-Totempæler-Fotografier. Det blir visning i en kunstners arbeidsplass, utstilling og til slutt St.Hansfest!

Jeg skal arbeide sammen med Ingun Myrstad som er workshopleder på redesign.  Ingun er en profesjonell kunsthåndverker som blant annet jobber med strikkedesign. Hun er også med i designmarkedet Sukker. Dette blir spennende!

Reklamer

~ av habitata den juni 11, 2009.

2 kommentar to “Workshops på Storås 18.-23.juni!”

  1. Dessverre har det ikke blitt så mange påmeldte osm man kunne ha håpet på – noe skyldes kanskje tidspunktet. Det er sikkert mange som har mye på programmet akkurat nå rundt skoleavslutningen. Likevel, så er dette et såpass bra program og tilbud til barn og unge at det er mystisk få påmeldte. Kanskje skyldes det bygdedyret -kommunen er midt inne i en debatt som skolestrukturen, og det kan være noen som ikke vil hit av den grunn. En annen, mulig relatert sak er den kommunale administrasjonen som ikke vil støtte opp om sitt eget samarbeidsprosjekt. Merkelig, men fullt mulig om man vil være vrang. Dette er et gratis kulturtilbud til barn og unge i kommunen, men får ikke informere ungene om dette via skolen.

    Noe går som planlagt mandag og tirsdag, mens resten blir utsatt til juli, før festivalen! Håper inderlig det er noen som før den tid får øynene opp for at det skjer ting i bygda.

  2. Hei, Habitata!
    Jeg har noe til deg på min blogg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: