«IkkeStrikk»-skjerf / «NotKnit»-scarves

0501

Disse er jeg  svært fornøyde med! De er i alpakka fra Mirasol på 3,5mm heklekrok. Nydehlig myke og Mirasolgarnet kommer i farger jeg liker veldig godt. Ved første øyekast ser skjerfene strikket ut, men det er de altså heklet. Hvert skjerf veier ca 80 gram.  Så langt er det et i rust og ett i koksgrått som er ferdig. To i grønntoner er under oppseiling og et i lys grå er festet til heklekroken. Mønsteret er mitt eget, og ikke ferdig til publisering ennå, men det kommer!

 

These are my new favorite pattern! Made from alpakka from Mirasol, using a 3,5mm hook. Lovely soft and Mirasol’s colors are completely made for me. A first sight these scarves look knitted, but they are not. I used a 3.5mm hook and each scarf  weights about 80g. So far I’ve made one in rusty red and one in dark grey. Two in different shades of green and one in a lighter shade of grey are in progress. This is my own pattern, but is not ready to be published yet.

~ av habitata den april 15, 2009.

2 kommentar to “«IkkeStrikk»-skjerf / «NotKnit»-scarves”

  1. Flotte sjerf, ligner litt på et av disse «Tanntrollsjerfene». Men de er stikket. Artig å se hekleting også.

  2. Karius og Baktus, ja de har noe av den samme fasongen, men disse er ikke så spisse hverken i spissen eller i endene. Jeg har strikket Baktusskjerfet, den ribbestrikkede varianten, og har et Kariusskjef jeg har fått i gave. Mens den rillestrikkete Baktusen blir veldig mye strekk i (fleksibelt, ja), og den glattstrikkede Kariusen ruller seg (liker det også, for det gir en egen svung til det skjerfet), så holder disse fasongen som et hvilket som helst heklet skjerf!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

 
%d bloggere like this: